Penge

6 Bedste cykelhjelm Spejl anmeldelser i 2021

Ved siden af deres energi-absorption kapacitet, deres volumen og vægt er også vigtige spørgsmål, da højere volumen og vægt øge skade risiko for brugerens hoved og hals. På trods af forskellige designs og krav forsøger hjelme at beskytte brugerens hoved gennem en mekanisk energiabsorptionsproces. århundrede, sådanne hjelme tilbudt beskyttelse af hovedet fra granatsplinter og brugte, eller kigger, kugler. Designet til beskyttelse af hovedet i kamp, eller i det civile liv, fra sportsskader, faldende genstande eller højhastighedskollisioner. En hjelm er en form for beskyttelsesudstyr båret på hovedet. I det abstrakte, “Race / etniske og socioøkonomiske forskelle i brugen af hjelme i børn involveret i cykelulykker,” forskere gennemgået registreringer af alle pædiatriske patienter, der er involveret i cykel-relaterede ulykker fra Los Angeles County database mellem 2006 og 2011. Oplysningerne omfattede hjelm brug, alder, køn, forsikringsstatus og race / etnicitet. Når det er sagt, nævnt nedenfor er nogle af de bedst bedømte cykelhjelme.

Med det system, der anvendes i denne undersøgelse, i nogle tilfælde, respons af to hjelme var ens i deres præstationer, men de blev bedømt forskelligt, cykelairbag (forklaring) fordi deres præstationer lå på modsatte sider af grænsen mellem to rating kategorier. Sammen med tag langs cykel system sørg for, at en hjelm er anden natur for dit barn; sikkerhed først og sjovt vil følge, bør dette være en sjov oplevelse med din familie, så sørg for at du beskytter dem, du elsker. Du vil også have et sikkert spænde, der er let at tage af og på. Heldigvis er der enkle, nemme skridt, vi kan tage for at reducere stress i vores liv. Hvis jeg ‘give’ chauffører banen, fordi de har brug for det til at komme forbi mig, og resultatet føles farligt for mig, vil jeg tage det tilbage igen eller i ekstreme tilfælde, komme væk fra den vej.

Det kan, og afhænger af drivere adfærd. Det kan og gør, ændre sig som vej-og trafikforhold ændrer sig. Beskyttelsesbriller Visir Pro Triathlon Road Cykel Cykel Hjelm Mænd Cykel Ultralight Sport Hjelm. Grundlagt i 1985 af Jim Gentes, Giro banebrydende konceptet og bidrog til forekomsten af cykelhjelme i feltet, før de til sidst blev obligatorisk. I 1950’erne blev der fundet hundredvis af nye ansøgninger om hjelme. De blev oprindeligt bygget af læder, og derefter bronze og jern i bronze- og jernalderen, men kom snart til at blive lavet udelukkende af smedet stål i mange samfund efter ca. 950A.D. Militær brug af hjelme faldt efter 1670, og riflede skydevåben sluttede deres brug af fodsoldater efter 1700. århundrede bar kavalerienheder ofte stålkrop cuirasses, og ofte metal kraniet beskyttere under deres hatte, kaldet “hemmeligheder”. Hjelme var blandt de ældste former for kampbeskyttelse, og er kendt for at have været båret af gamle grækere, romere, gennem hele middelalderen, og op til slutningen af 1600-1600-1600-erne af mange kombattanter.

Hvis du ikke har arbejdet ud, eller du ikke har arbejdet ud i et stykke tid; derefter starte din fitness træning med at gå. Som regel stræbe efter at gøre din gå hver anden dag. Napoleons æra så udsmykkede kavaleri hjelme genindført for cuirassiers og dragoons i nogle hære; de fortsatte med at blive brugt af franske styrker under Første Verdenskrig så sent som i 1915, da de blev erstattet af den nye franske Adrian hjelm. Den preussiske spidse hjelm, eller Pickelhaube, tilbød næsten ingen beskyttelse mod den øgede brug af tungt artilleri under Første Verdenskrig, og i 1916 blev erstattet af den tyske stålhjelm, eller Stahlhelm, og bagefter blev den slidt blot for tradition.

Brugen af beskyttende hjelme af millioner af kampmænd i de to verdenskrige øget bevidsthed om “hard hat” beskyttelse. Verdenskrig og dens øgede brug af tungt artilleri havde fornyet behovet for stålhjelme, som hurtigt blev introduceret af alle de kombattantnationer for deres fodsoldater. Vi forsøger alle at finde vej i verden. Vidste du, at der er en bred vifte af forskellige cykler såsom landevejscykler, bycykler, cruiser cykler og hybrid cykler. En favorit fysisk aktivitet engageret i af amerikanerne er cykling, og børn er måske dens mest glødende deltagere; det er blevet anslået, at 70% af børn i alderen 5 til 14 ride cykler. Ligesom Mark, forsøger jeg at ride sikkert og høfligt. Motorcykel hjelme og cykelhjelme er obligatorisk hovedbeklædning i nogle jurisdiktioner; i Det Forenede Kongerige er det kun sikher, der må køre på motorcykler uden at bære motorcykelhjelme.