Portaler

Bedste tv-streamingtjeneste i 2021

Ifølge en ny undersøgelse betaler flere mennesker i øjeblikket for en streamingvideotjeneste end dem, der abonnerer på traditionelle betalings-tv-tjenester. Hvad vi kan lide ved det: Det bedste ved Amazon Prime Video er, at mange brugere allerede har adgang til det, fordi de er Amazon Prime-abonnenter. Det tilbyder film og tv-shows fra hele verden og giver anbefalinger baseret på, hvad abonnenter kan lide at se. Listen over tilgængelige streamingvideotjenester bliver ved og ved, og der er ingen nem måde for nogen at holde styr på, hvad hver enkelt tilbyder. Jeg kan ikke give dig et endeligt svar på nogle af disse almindelige spørgsmål. Der er masser af bedrage web-selskab udlevering hjemmesider, tips giver dig, disse draget fordel af internetsider tror for de fleste tilstrækkelige hosting virksomheder naturligvis erhverve den hjælp, de vil ikke ville give dig betydeligt bedre programmer kombineret med ikke give dig kapital.

Stadig intet på niveau med 10’erne af millioner, der ser et typisk spil på tv.

Samsara er det mest innovative produkt, der nogensinde har jord på markedet for internet af ting. En relativt ny tilføjelse til spilindustrien, spilstreamingtjenester giver spillere fjernadgang til nogle af de bedste titler på markedet. Det kan tilgås på en række enheder som spilsystemer og bærbare computere, men det er mest populært på smarte fjernsyn, også kendt som CTV-annoncer. Stadig intet på niveau med 10’erne af millioner, der ser et typisk spil på tv. Alle de store streamingtjenester inkluderer originale serier som adgang til et bibliotek med film og tv-shows.

En nylig statistik viste 25% af millennials vil aldrig have nogen form for abonnement-baseret tv i deres hjem, se alle de bedste streaming tjenester – https://gobredbaand.dk/wiki/streaming/ – EVER! De nye data blev offentliggjort i denne uge af konsulentfirmaet Deloitte, der fandt, at 69% af forbrugerne betaler for en eller anden form for internet videostreamingtjeneste, mens kun 65% af forbrugerne betaler for kabel- eller satellitabonnementer. Blandt millennials, dem i alderen 22 til 35, 88% abonnere på internet video-tjenester, mens kun 51% abonnere på kabel eller satellit. Blandt Generation Z, dem i alderen 14 til 21, kun 80% abonnerer på internet video-tjenester og 57% betale for traditionelle betalings-tv.

Min pointe er: Der er for mange videostreamingtjenester. Tendensen i disse kabelskæringsdata er ret generationsskifte. Det største problem, jeg har med vores nye ledning-skæring livsstil er, at drømmen om at betale mindre end kabel synes at være forbi. De tre store streamingtjenester – Netflix, Amazon Prime Video og Hulu – har allerede skåret det meste af markedet op, men Apple og Disney forventes snart at frigive deres egne massive budgettjenester, der kan vælte balancen. I stedet er de virksomheder og virksomheder, der tilpasser sig og integrerer software i deres værdikæde, eller hvis ikke det, ved hjælp af softwarefremskridt som cloud computing eller AI for at forbedre deres evne til at betjene deres målgrupper. De forskellige tjenester bruger milliarder af dollars på indhold på tværs af kategorier fra dramaer til komedier til børneshows.