Artikler

Forbedre skoler: At komme til erhvervslivet

Når det kommer til at investere i USAs fremtid, siger erhvervsledere smart penge er på uddannelse.

“Uddannelse er hele bolden af voks. Kapital kan placeres overalt i verden for at købe arbejdskraft, og der er intet vi kan gøre for at ændre dette. Det kommer til at have den arbejdskraft, der er bedst uddannet og har den mest færdigheder. Det er, hvad vil tiltrække kapital og skabe arbejdspladser,”forklarede Patrick Byrne, bestyrelsesformand og CEO i Overstock.com.

Analytikere siger, vi ser det hver dag, som visse stater tiltrække bestemte industrier. For eksempel, er Californiens Silicon Valley kendt for teknologiske innovationer. Som job hovedet til specifikke områder af landet, rigdom har tendens til at følge. Samme princip kan anvendes på den globale økonomi-lande med en habil arbejdsstyrke vil tiltrække de mest kapital og arbejdspladser.

Men USA rangeret 15 i læsning, 19 i matematik og 15 i videnskab blandt de 28 mest udviklede nationer i 2000, ifølge en rapport fra det nationale Center for uddannelse statistik.

“Tidligere har vi fået omkring manglerne ved vores uddannelsessystem i kraft importerer hjerner,” forklarede Steve Forbes, formand og CEO af Forbes, Inc. “Se på vores ph.d.-skoler; en meget høj andel er studerende fra udlandet. Vi er som en baseball team, der har en elendig farm ordning, men vi er i stand til at få de spillere, vi har brug for fra andre hold.”

Vende tendensen

Virksomhedsledere har foreslået for at forbedre USAs skoler er at indføre et begreb, der har hjulpet drive landets private sektor i år: konkurrence.

“Det er ikke tilfældigt at vores colleges og universiteter er så god. De konkurrerer,”sagde Leo Melamed, formand emeritus i Chicago Mercantile Exchange. “De konkurrerer om de bedste studerende og de bedste lærere. Desværre, det er ikke sandt i vores elementære og high skoler hvor den minimumsstandard synes at være tilstrækkelige,”Melamed sagde. Melamed og andre sige, at interjecting skole valg kunne hjælpe ændre.

“Med valg får du ansvarlighed; skolerne nødt til at demonstrere de gør lige ved studerende,”sagde Forbes. “Forbrugerne i sidste ende vil det bedste produkt og forældre vil bedst for deres børn. Hvis de har valg … lo og beskue, selv regering-run skoler vil få deres handle sammen, fordi ellers de mister studerende og miste penge. “

Engagerende Corporate Amerika

Mens fleste erhvervsledere forstå betydningen af det frie marked og virkningen konkurrence har i økonomien, understøtter en langt mindre procentdel skole valg. Melamed føles at uddanne disse ledere mere på skolen valg vil bidrage til at ændre.

Så hvordan er skolen valg bevægelse bliver en prioritet?

“Budskabet skal være klart, at vi er ved at tabe terræn i konkurrence til andre vækstøkonomier … Hvis tendensen fortsætter, vil det ikke være en lykkelig slutning,” Melamed sagde.

Forbes er optimistisk, da flere virksomhedsledere er uddannet på spørgsmålet support for ægte uddannelsesreform vil vokse og skole valg bliver status quo.

“Jeg tror folk vil se tilbage og spekulerer på, hvad postyret handlede om,” sagde han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *