Artikler

Seks Sigma og Online-uddannelse

Mens intet kan overstige bredde, dybde og kvalitet af direkte in-person, uddannelse, kan forskellige faktorer gøre det besværligt. Hvis din organisation er alvorligt med Six Sigma er uddannelse, men finde det vanskeligt at få alle sammen til instruktør-ledede uddannelse, så en online Six Sigma-kursus et værdigt alternativ. Et online træningsprogram kan give organisationen mere fleksibilitet og endog reducere dine udgifter til uddannelse.

Online uddannelse har vist sig at være nyttigt for mange programmer, læring og Six Sigma er en af disse. Fordele ved online uddannelse over instruktørundervisning er enkle, men dybtgående. Der er betydelige besparelser i udgifterne som online undervisning er billigere end i person klasseundervisning og der er ingen rejseudgifter. Også online-uddannelse tilbyder større fleksibilitet i planlægningen og forårsager mindre afbrydelse i arbejdsplaner.

Et online-kursus kombinerer fordelene ved ensartethed i undervisning og selvstudier. Den grundlæggende kursus er den samme for hver elev, men kan leveres til forskellige mennesker på forskellige tidspunkter. Mens en human instruktør er kun tilgængelig i en begrænset periode, online uddannelsesmaterialer “gå ikke hjem” og praktikanter kan gennemgå emnet som nødvendige eller ønskede. Støtte kan leveres via e-mail eller telefon. Denne planlægning fleksibilitet er en af fordelene ved online uddannelse. Seks Sigma kurser kan stilles til rådighed for et bestemt beløb af tid. For eksempel kunne du tildeles adgang til kursusmateriale for fire uger, som kunne forlænges en ekstra to uger på anmodning med minimal eller ingen ekstra omkostninger.

Det elektroniske format af online uddannelse gør det nemmere at skræddersy uddannelse til dine specifikke behov. Uddannelse kan opdeles i moduler, og du kan præsentere forskellige moduler til forskellige personer i organisationen giver dem kun den uddannelse, de skal opfylde deres rolle. En Six Sigma online træningsprogram kan give en oversigt over de Six Sigma koncepter og værktøjer, samtidig med at gå ind i detaljerede procedurer og viden efter behov. Dem, der har brug for grundlæggende i Six Sigma-metodologi kan modtage det i en koncis og let at forstå format. Dem, der har brug for mere avancerede emner som Six Sigma installation praksis, projektudvikling og DMAIC problemløsende tilgang kan modtage dem.

Seks Sigma uddannelse i en online elektronisk format fokuserer på aktive og anvendes indlæringsmetoder, hvor folk kan interagere direkte med de materialer og værktøjer. Praktikanter er i stand til at se prøver af Six Sigma-projekter, herunder nogle af de metoder, der anvendes inden for en Six Sigma-projekt. Praktikanter kan også få hands-on erfaring med at bruge nogle af de mange statistiske værktøjer, der anvendes i Six Sigma. Snarere end blot høre om statistiske metoder, kan de se, hvordan de arbejder i et regneark foran dem. De kan spille med tal og endda praksis computing for variabler til at se direkte hvordan funktionen værktøjer.

Online-format giver dig mere kontrol over den uddannelse og større forsikring om at deres folk opnår hvert læring mål. Velplacerede mini quizzer kan anvendes til at kontrollere for studerende forstå og give umiddelbar feedback. Praktikanter vil vide, i “real-time” om de forstår de begreber, der præsenteres og online kurset kan give gentagelse af indhold, hvis det er nødvendigt. Praktikanter kan bruge mere tid på de moduler, du har brug for. –investere så meget eller så lidt tid som er relevant for dig og ikke en klasse på hvert modul.

Online uddannelse vil sandsynligvis ikke kræve nogen ekstra udstyr på din placering. Uddannelse er leveret gennem eksisterende computere og en internetforbindelse. Mest online kurser vil køre gennem enhver internetbrowser på ethvert operativsystem. Du bliver nødt til at dedikere nyere og kraftfulde computere til uddannelsen er naturligvis har grafik, lyd eller video. Ikke begå fejlen at bruge gamle castoff computere som din træningscomputere. Det vil bare gøre din praktikanter frustreret.

En veldesignet Six Sigma online kursus kan være meget effektiv. Fleksibiliteten i planlægning og indhold levering, plus besparelserne gøre online Six Sigma uddannelse enten som et supplement til eller erstatning for ansigt til ansigt klasseværelset miljø, en stærk del af organisationens Six Sigma installation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *