Artikler

2 tier Affiliate programmer forklaret

Hvordan vil henvise nye datterselskaber til en affiliate program gør mig penge i fremtiden? Thats hvor en 2 tier affiliate program virker det ligesom magic!

Affiliates bliver klogere af dag. Så vide disse dage, affiliates forskellen mellem de forskellige typer trafik, de kan få betalt for. Der er mange definitioner af selv-CPM, CPC, CPA, CPL, CPD og mange flere.

CPM er indtryk, når publisher (boardadministrator) bliver betalt hver gang et banner er vist.

CPC er klik, hvor udgiveren (eller e-mail marketing og andre marketingfolk) bliver betalt hver gang et banner eller tekst link er klikket på.

De andre måder for at få udbetalt er grupperet under begrebet performance marketing- og dette er, hvor udtrykket affiliate er mest almindeligt anvendt så godt.

En affiliate er en marketingmedarbejder, der sender besøgende til et andet websted ved hjælp af en række metoder (såsom at placere bannere eller tekstlinks på deres egen hjemmeside, købe sponsoreret programoversigter på søgemaskiner, e-mail marketing og mange andre forskellige metoder) og får udbetalt, når en handling sker. Denne handling kan være en bly (CPL står for Cost per bly), salg (CPS står for Cost per salg), en download (CPD står for Cost per download) og mange andre variationer.

Nogle i Internet-branchen henviser til ydeevne baseret markedsføring som CPA (pris pr. konvertering), selv om udtrykket er også undertiden bruges til bestemte typer af kampagner som fører eller salg.

Nu hvor vi har fået over den hårde del, er resten let at forstå.

Affiliate får betalt for at sende besøgende til en bestemt destinationsside hvor en handling sker enten et kundeemne, et salg, download eller en anden form for handling, der kræver, at annoncøren. Som et eksempel, nogle annoncører søger for at opbygge deres databaser, så de betaler for hver opt-in e-mail-adresse, de modtager, andre ønsker fører fra bestemte steder, så de betaler for postnumre, og prøv derefter at overbevise besøgende efter de har udfyldt deres postnummer , at udfylde en mere detaljeret kundeemneformularen.

Fællesnævneren er, at affiliate får udbetalt, når en handling sker.

En 2 Tier affiliate program er simpelthen at finde nye marketingfolk til at tilmelde dig under dig til at gøre præcis hvad du gør at sende besøgende til forskellige tilbud og få betalt når besøgende udfører en form for handling. Så hvorfor skulle du ønsker andre marketingfolk til at tilmelde dig under dig at fremme de samme tilbud? Enkel du får udbetalt en procentdel af beløbet bliver betalt for affiliate du henvise? Lyder kompliceret?

Må ikke bekymre dig, det er ikke svært at forstå. Som et eksempel fremmer siger John 5 forskellige tilbud på en enkelt affiliate netværk. Han får udbetalt for hver lead, salg, email og postnummer han genererer fra disse forskellige tilbud. John nu fortæller Mark om netværket og får Mark at tilmelde dig ved hjælp af en banner eller tekst link, der har Johns henvisningskode bygget ind i den. Mark nu tilmelder sig til Affiliatenetværk under John og begynder at fremme forskellige tilbud og annoncører fra Affiliatenetværk. Disse tilbud behøver ikke at være de samme tilbud, at John fremme. Mark kan fremme nogen af tilbuddene på Affiliatenetværk.

Og dette er den bedste del…

For ethvert beløb, som Mark bliver betalt, modtager John en procentdel af beløbet ud over hvad Mark bliver betalt. Så hvis Mark bliver betalt $1000 i måned 1, og 2 Tier Affiliate programmet betaler 5%, vil derefter John modtage $50 bare for at henvise Mark.

Men det bliver endnu bedre…

Nogle 2 Tier Affiliate netværk betale levetid provisioner. Så John ikke ville få en henvisning Kommission netop for en måned eller et år modtager han det FOR alle tid.

Hvis Mark bliver en super affiliate og begynder at generere enorme provisioner hver måned, kan John bare læne sig tilbage og indsamle kontrollen, som han henviste ham.

Der er 3 vigtige ting at vide, hvornår at finde affiliates tilmelder sig under dig 2 Tier Affiliate programmer:

Er affiliate program eller affiliate netværk troværdig, ordentlig varesporing, så dine henvisninger registreres korrekt, har gode kampagner og tilbud for søsterselskaber til fremme, så de faktisk kan tjene penge, og gøre de betaler svarskriftet? Antages det, at affiliate program eller netværk er god, hvilken procentdel de betaler du på beløb som din henvisninger får betalt? Alle programmer varierer så sammenligne forskellige programmer til at se, hvad branchestandard.

Hvor længe fortsætter du modtager henvisning provision for? Nogle betaler for en måned, nogle for levetid, og selvfølgelig er der mange variationer i mellem.

Så gør dit hjemmearbejde og finde en 2 lags program, der kan gøre dig penge længe i fremtiden for det arbejde du laver i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *